Érdeklődés és probléma jelzése

miki, 2012, június 12 - 09:42

Érdeklődni szeretnék. 

A pályázati kiírásban szerepelt, hogy "A pályaművek megjelentetésének jogát az eredményhirdetést követően egy éven át fenntartjuk."  Azt szeretném megkérdezni, ez kizárólagos jogot, jelent, vagy a történet ez alatt az egy év alatt máshol is megjelenhet (akár nyomtatásban is).

Emellett jelezni szeretném, hogy az általam beküldött "A főnyeremény" című novella valamiért  "Parricidium" cím alatt jelenik meg az oldalon.

Előre is köszönöm a segítséget és a választ!

Gyors araszolás

Már ki is lett javítva! Köszönöm! :)

Rendben

Én köszönöm a választ! (Azért gondolom, a korábban feltöltött, de az utolsó napon szerkesztett írások is frissítésre kerülnek abban a bizonyos nyomtatható fájlban. :) )

Üdv:
Richárd

Igen, ezt a részét nem sikerült még kijavítanom,

de az informatikus visszaírt, hogy amint a munkája engedi, ránéz. Araszolunk... :-) E.

Más cím a történetem felett

Kedves Edit!

Köszönöm a változtatást! Már csak annyi problémám maradt, hogy más címmel jelent meg a történetem. A Számadás helyett Mentsük meg a reményt. Láttam, hogy azt írta nem sokkal ezelőtt, hogy az informatikusuk hamarosan helyreteszi a problémákat, így csupán jeleztem ezt a problémát, nem a türelmetlenségem akartam kifejezni. :)

Üdv,

A.

Az informatikusunk helyre fogja tenni

Kedves Pályázók!

Amint az informatikusunk rá tud nézni, a művek a saját helyükön lesznek láthatók, keveredés nélkül. Türelemet kérünk szépen!

Üdv, üdv: Edit

Javítani lehet még...

Kedves Csaba!

Javítgatni még lehet egy-két napig, csak új történetet nem lehet éjfél után egy perccel sem feltölteni. Nem lesz gond. :)

Üdv, üdv: Edit

hiba

tisztelt szerkesztőség!

Sajnos a gondolatjeleket valamiért nem másolta be a word, most pedig épp kutyafuttában vagyok a munkahelyemre, igyekszem a hibát még éjfél előtt kijavítani, csak kár, hogy fél 12-re érek haza:)

Üdvözlettel: Kampós Csaba

Keveredés


Kedves Edit!

Hasonló problémám van, mint Abigélnek. A művem címe alatt (A pávakirálynő) más szöveg jelenik meg a felületen (Halápi erdő) Kérem segítsenek,hogy rendeződjön, hisz ez  Dória problémája is egyben.

Igyekszünk mielőbb orvosolni

Kedves Abigél!

Az ilyesmi abból fakad, hogy a Word-kódok benne maradnak a feltöltött szövegekben. Ilyekszünk mielőbb kisöpörni a felesleget.

Üdv: Héjja Edit (szerkesztő)

Más szöveg a címem alatt

Kedves "Új Akropolisz!"

Feltöltöttem a pályamunkám, de más szöveget látok a cím alatt (Számadás), mint amit én írtam...

 

A.

nem a netről

Köszönjük a gondoskodást! :-) A zsűri nem a netről fogja olvasni, hanem kinyomtatja, és a ma éjfélig beérkezett írásművekig bezárólag (a holnapiakkal majd még kiegészítjük) már el is készült az olvasható-nyomtatható filé. Azaz miattunk, köszönjük, de már nem érdemes ezzel fáradni. ;-)

Formázással kapcsolatban...

Köszönöm!

Volna még egy kérdésem az írások formázásával kapcsolatban. Más portálról másoltam be ide a szöveget, ahol már megszerkesztettem a bekezdések küllemét NBSP karakterekkel. Publikáláskor egész rendesen nézett ki, de gondolom egy script estére kisöpörte belőle a space-eket. Van-e valami lehetőség a bekezdések első sorának behúzására (elég sok bekezdés van, és így kb. néhány szövegtömbnek hat), avagy teljesen fölösleges is talán, a zsűri esetleg nem a netről olvassa majd?

Attól függ...

Attól függ, milyen lesz a mezőny. A kiírás szerint ez minden írásműre vonatkozik, de az értékelés alakulásától függően nyilván láthatóvá válik majd, hogy praktikusan mindez hogyan valósul meg, és milyen határt érdemes meghúznunk, ha érdeklődik valaki. Az előzsűrizésig azonban minden nevezett írásra a pályázati kiírás feltételei vonatkoznak.

Üdvözlettel: Héjja Edit (szerkesztő)

----------

Köszönöm! Egy év egy kezdőnek igazán nem sok, ha a lehetséges díjakat tesszük a mérleg másik nyelvére. Ezek szerint a 30 legjobbnál van ez? Csak mert az előző válaszban még 10-15-öt említett...

Kedves Pályázó! Igen,

Kedves Pályázó!

Igen, mindenképpen le kellene venni. Mikor kihirdetjük, hogy kik jutottak tovább a középdöntőbe az előzsűrizés után, kiderül, hogy pályaműve bekerült-e a legjobb 30 írás közé. Ha igen, és az erdeményhirdetésre is meghívót kap, akkor egy éven belül fenntartjuk a megjelentés jogát. Ha nem kerül ilyen közel a tűzhöz, akkor újra megjelenhet más felületen az írásmunkája.

Sok sikert kívánunk!

Héjja Edit szerk.

Kérdés

Tisztelt szerkesztők!

Kérdésem egyszerű: pályázhatok-e olyan művel, amit már korábban feltöltöttem az internetre, és amennyiben igen, úgy - legalább ideiglenesen - el kell-e tüntetnem az adott oldalakról?

Köszönöm!

Köszönöm!

Köszönöm!

Már jól jelenik meg.

miki

igen, kizárólagos jog

Kedves Miki!

Ez egy évig kizárólagos jogot jelent, ha bekerül pályaműved a legjobb 10-15 írásmunka közé. Ha nem, akkor eltekintünk a  kiírásban közreadott feltételtől.

Kérlek, ellnőrizd, hogy most már jól jelenik-e meg a novellád. Ha bekerülnek wordkódok a feltöltések közé, akkor szoktak látszólag összekeveredni. De most kisöpörtem a felesleget...

Sok sikert! Héjja Edit (szerkesztő)