Határidő

Vendég, 2010, március 14 - 19:59
Ma éjfél vagy  holnap éjfélig lehet feltölteni a pályázatokat?Köszönöm.

oké

értettem pardon ... :D köszönöm...

előzsűrizés

Kedves Puffer!

A pályázati kiírásba (ld. főoldalt) belefogalmaztuk, hogy az előzsűrizés során kiválasztja a zsűri a legjobb munkákat (tavaly 30 művet), amelyeket utána amellett, hogy a zsűri tovább folytatja az elbírálásukat, párhuzamosan közönségszavazásra is bocsátunk! Mosolygás A legjobbak közé beválogatott pályaművek listátáját tehát közzé fogjuk tenni ezen az oldalon, és e-mailben minden érintettet ki is szoktunk értesíteni.

Idevágó részlet a kiírásból:

Értékelés:
Az értékelés első körét március 15. és április 30. között tartjuk, ekkor a beérkezett pályamunkák közül kiválasztjuk a legjobb alkotásokat, amelyeket május 1-jétől, az értékelés második körében, a http://palyazat.ujakropolisz.hu oldalon a nagyközönség is figyelemmel kísérhet. Ekkortól lehetőség nyílik a szavazásra is, és a legtöbb szavazatot kapott pályamunka nyeri el a Történet- és mesepályázat közönségdíját. A szavazatot leadó regisztrálók között a filozófiához, etikához kapcsolódó könyveket sorsolunk ki.

Sok sikert!

Üdvözlettel: Héjja Edit (szerkesztő)

második?

Az lenne a kérdésem hogy honnan tudjuk hogy mely művek jutnak majd tovább? ki lesz hírdetve? vagy mail-ben kapuk értesítést?

Kedves János! Nagyon

Kedves János!

Nagyon szépen köszönöm gyors válaszát!

Üdvözlettel,Szonja

Leadási határidő

Kedves Pályázók!

A leadási határidő 2010. március 15. hétfő este 24.00. Addig is jó munkát! Kacsintás

János (szerkesztő)