Ígéretes művek - Hogy is van ez?

nightshimmer, 2010, május 7 - 16:11

Áhoj

 

Tudna nekem valaki segíteni abban, hogyan vehetném fel a kapcsolatot a zsűrivel? A pályaművem bekerült a 20 ígéretes közé, és jólesne egy párszavas elemzés, mik a hibák, erősségek, stb., mert ugye abból tanul az ember :)

Előre is köszi,

nightshimmer 

Értékelés a 30 középdöntős és 20 ígéres mű szerzőinek

Kedves Pályázók!

Mindazon írások értékelését, amelyek még versenyben vannak, két-három héten belül tudjuk csak közzétenni, hiszen a középdöntőben a 30 legjobb írást természetesen újraolvassa a zsűri, és még részletesebb elemzésnek veti alá. Csak az ígéretes 20-ba bekerült pályaművek értékelését tudjuk az elkövetkezendő 5-10 napban, fokozatosan megjelentetni.

Addig is, kis türelmeteket kérjük... Kacsintás

Üdvözlettel:

Héjja Edit

szerkesztő

 

 

Kedves Héjja

Kedves Héjja Edit!

Nagyon köszönöm a segítséget, igazán sokat jelent ez nekem.

Minden jót:

nightshimmer

Hogyan kérhető értékelés a zsűritől?

Kedves nightshimmer!

A főoldalon szereplő, előzsűrizést összegző szövegben tettük közzé, hogy ha a 30+20 kihirdetett pályamű közül értékelést szeretne kérni valaki a saját írásáról, akkor írjon egy e-mailt (hejja.edit@ujakropolisz.hu). Veled együtt már több mint húszan jeleztétek (felírtalak), hogy kéritek. Ennek nagyon örül a zsűri, hiszen sok-sok gondolat, javaslat, tapasztalat gyűlt össze az írásmunkákról. Ráadásul minél jobbak, annál több. Ahogy győzik a zsűrizők - a középdöntő részletes mustrája mellett -, meglesz, küldjük!

Üdvözlettel:

Héjja Edit (szerkesztő)