Kérdés

umonika, 2010, április 20 - 10:25

Kedves Szervezők!

Az lenne a kérdésem, hogy minden pályázó kap rövid értékelést illetve visszajelzést a zsűri részéről?

Üdvözlettel Umonika

Kedves Edit! Köszönöm

Kedves Edit!

Köszönöm a válaszodat. Én szívesen venném a visszajelzést, mert abból sokat lehet tanulni, így örülnék, ha megvalósulna az, amit leírtál.

Üdvözlettel Umonika 

a zsűri értékelései - aki kéri

Kedves Umonika!

Tavaly úgy volt, hogy a legjobb 30-ba bekerült művek szerzőinek adtunk, az írásművük végén, rövid, pontokba szedett értékelést. Emellett természetesen az eredményhirdetés nyitott lesz, ahol a legjobb 10-12 pályázatot kicsit részletesebben is értékeljük, kiemelve az erősségeiket. :-) Mindebből összeáll egy komplex kép, hogy melyek lehetnek egy jó írás értékelési szempontjai.

Kérdésed alapján azonban elgondolkodtam, hogy az idén miért ne lehetne úgy, hogy aki kér visszajelzést - az összigénynek megfelelő gyorsasággal -, mindenkinek küldhetünk. Mivel a zsűri tagjai írásban értékelnek minden egyes művet, nem okozna problémát a levelek kiküldése. De természetesen minél jobban sikerült a zsűri véleménye szerint egy-egy írás, annál többet lehet róla összegezni. Néha tíz sor, néha kettő. Szerencsére egyre többet kell körmölni/gépelni! :-)

Amint kiírjuk az oldalunkra a legjobb 30 pályázatot, és elindul a közönségszavazás, egyúttal ezt is meg fogjuk hirdetni, hogy aki szeretne kérni visszajelzést, jelezze! Gondolom, a kérdésed eleve jelzésértékű! :-)

Üdvözlettel:

Héjja Edit (szerkesztő)