Repülő

Évszám
2011
Beküldő
geergoo
Tábori Laura (4): Nézzétek! Egy széttárt, meg erős karú fiú angyal, aki néha, mint a nap színe úgy csillan egy rövidet, és két csíkot húz maga után! Szerintem az égnek rajzolja, hogy ne unatkozzon.

Tábori Bence (11): Az bizony egy vadonatúj Airbus 720-as, azé a lengyel légitársaságé. De kár, hogy nincs itt a Boti, hogy meg mondja, mennyivel tud menni!

Tábori Antal (17): Az a kár, hogy nem szaladhatok ki a világból, pedig repülnék, amerre a szél visz, el innen valami szabadabb és nyugisabb helyre!

Táboriné Kincses Szilvia (39): Elég legyen, ne bámészkodjatok az úttesten! Ha Isten éltet nyáron végre elrepülünk Kubába, és majd meglátjátok milyen jó repülni. Most viszont a lábad elé nézz, ne forgolódjál!
Tábori Péter (42 éve született): Ő Laura lehetne akár angyal is, s ha kéred, küldök neked egyet. Mint ahogy lehetne a legújabb 720-as modell is, de a tetejéről leolvasva ez fiam 740-es és a cseheké. Antikám a szél mindig a véredhez visz, és ez így a legjobb. S oh, én kincsem Szilvia, velem fedezted fel Kubát emlékszel? De szép volt, s de szépek vagytok innen fentről. De mégiscsak jobb nektek ott lent, együtt.